Gyakornoki program


Kedvezményezett neve: INSERTUS HR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A projekt címe: "Gyakornokok foglalkoztatása az Insertus HR Kft.-nél."

A szerződött támogatás összege: 13 342 800 Ft.

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A 2014-ben alapított Insertus HR Kft.-t tevékenységi köre az autóiparhoz kapcsolódóan szakosodott: munkaerő közvetítés és kölcsönzés, szervezet-fejlesztés.

A cég székhelye Budapesten található, de a nagy keresletre való tekintettel telephelyet hoztak létre Kecskeméten is, ezáltal szolgáltatásaik elérhetősége országos lefedettséggel rendelkezik.

A pályázat keretén belül négy gyakornok foglalkozását vállalta cégünk. 2 fiatal vállalkozási és bérügyintéző és két fő gazdasági informatikus erősítette csapatunkat. A gyakornokok közé tartozott a gazdasági, statisztikai, tervezési és számviteli információk gyűjtése, a vezetői igények kielégítésére alkalmas adatbázisban történő tárolása és menedzselése, a gazdasági feladatokat ellátó integrált vállalatirányítási információs rendszerek kezelése, informatikai feladatok specifikálása és koordinálása, a szükséges fejlesztések kivitelezésében való részvétel, az alkalmazások bevezetésének a felügyelete, az üzemeltetése és az ellenőrzése, a cég működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyek intézése, nyilvántartás vezetés.

A pályázat keretén belül a gyakornokok munkavégzéséhez nélkülözhetetlen eszközök kerültek beszerzésre, melyet alapos átgondolt kiválasztás előzött meg. Az eszköz kiválasztás legfontosabb szempontja:
folyamatos használat mellett, hosszabb élettartam és az elévülés kockázatának csökkenése volt.
Apple MacBook 12" laptop és egér, Apple iPhone mobiltelefon, Apple iPad.
A gyakornoki ismeretek elsajátítása után lehetőség nyílt további munkatapasztalat megszerzésére és további foglalkoztatásra is.

A projekt tényleges befejezése: 2018.07.10.

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2017-01524

 


 

GYAKORLATI HELY ÉS INTERJÚRA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM EGYBEN?

Nálunk a helyed!

A gyakornoki programunkon - amely valójában egy Rád szabott tanfolyam - azokat a tudásokat szerezheted meg, amire a későbbiekben MÉRNÖKKÉNT, LOGISZTIKUSKÉNT, de akár HR-esként a napi munkavégzéshez szükséged lesz. A tanfolyamunk segítségével megismerheted a gyártócégek általános működését, és a GYAKORLATI FELADATOKon keresztül elsajátíthatod azon eszközök alapszintű használatát, amelyeket főleg az autóiparban használnak (pl. LEAN eszközök, anyagáramlás, gyártásszervezés, minőségtechnikák, stb).

 A gyakornokságodat / betanulásodat az autóiparban jártas mentorok segítik, akik segítségével betekintést nyerhetsz neves autóipari beszállító cégek életébe is. A tanfolyamunk sikeres lezárása után segítünk az álláskeresésben is!  

Referencia: 

Az egyik végzős gyakornokunk véleménye a felkészítő tanfolyamunkkal kapcsolatban:
„Ha ilyeneket oktatnának az egyetemen, be is járnék előadásra” (H.M.)

 

Regisztráció

Regisztrációs lap Egyéni képzésre


A gyakorlati hely és a felkészítő tanfolyam részleteivel kapcsolatban érdeklődj a munkatársainknál:

Fazekas Attila - attila.fazekas@insertus-hr.hu


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER:

Aviation Expoerts logo

Állásajánlat

Munkáltató

Munkakereső